ModaTrendler

2018 Mavi Jean En Çok Tutulan 5 Bayan Gömlek Modelleri ..

0
Bayanların giyimde kaliteye ve markaya ne kadar önem verdiklerini biliriz. Bu nedenle aldıkları ürünlerde seçici davranırlar ve üzerlerine en yakışanı giymeyi tercih ederler. Mavi jean ürünleri dünya’da en çok tanınan marka kimlik olmayı başardı. Kullanıcılar aldıkları her üründen memnuniyet duydu ve bugün bu kadar rağbet görüyor ise markasının kalitesindendir.Mavi jeansta 2018 yılına özgü gömlek tasarımları adeta bir şanat eserini andırmaktadır. Tasarım ve çizimde değişik objeler gömleğe yansıtılmıştır.Grafiksel desenler ve çizim asaleti gömlekte şık durmuş,moda tutkunlarını ayağa kaldırmıştır. Peki 2018 mavi jean bayan gömlek modellerinde neler mi var ? dilerseniz sizler için derlediğimiz birbirinden şık sunumlardan bahsedelim ve bu güzellikleri hep birlikte öğrenerek aydınlanalım.
2018 Can Yakan Mavi Jean Bayan Gömlek Modelleri
1-Bayanların severek giydikleri gömlek modellerinde bu sene en çok vitrinleri süsleyen mavi jean bayan gömlek modellerinde Isabel Vintage Siyah Jean dar kesim modeli ile belin daha estetik görünmesine vesile oluyor.XS,S,M,L,XL,XXL bedenlere  sahiptir. Vücut yapınıza en uygun olan modeli alabilir şık giyim Mavi’nin Jean Gömlek Koleksiyonundan Isabel Vintage Siyah Jean her renk ve değişik tasarımına sahip olabilirsiniz.Bu gömlek modellerine 119 TL ve 129.99 TL fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Bu senenin en çok dikkat çeken gömlek modelleri arasında yer almaktadır.
 
2-Nakışlı İndigo Normal Kesim Gömlek  Modelleri : Spor ve hoş bir yapısı ile ince grafiksel nakış desenli bu gömlekler hakikaten yok satıyor. Özellikle sarışınların çok fazla merakla aldıkları ve kendilerine inanılmaz yakıştırdıkları bir kumaş desen sahiptir. Kumaş kaliteden taviz vermeyen bir güçlü dokumaya sahiptir. İşte bu yüzden kalite farkı diğer gömleklere göre değişim göstermektedir. Diğer kıyafetleriniz ile rahatlıkla kombine edebileceğiniz bu şık tasarımın her bedeni ve renk modeli bulunmaktadır. Ortalama fiyat birimi 129 TL ve 150 TL arasında değişim olmaktadır. Seçimlernizde kaliteye önem veriyorsanız marka giyimleri seçmeniz sizin daha natürel ve şık görünmenize aracı olacaktır.Nakışlı İndigo gömlek tasarımlara Mavi jean mağazlarından sahip olabilirsiniz.
3-Sandy Çiçek Nakışlı Jean Gömlek Normal Kesim Modelleri : Bu modellerde çiçek desenler tıpkı bir minyatür sanatını andırmıştır. Çizimlerde va desenlerde var olan ahenk gömlekte muhteşem duruşları sergilemeye yetiyor. Bu modellerde spor tarzı ve çekiciliği bir arada yaşayacak,kot pantolon ve ya mini eteklerinizde en güzel kombini yakalayacaksınız. Bu gömleklerde aksesuar ve takı modelleri özellikle payet el çantaları ile bir bayanı olduğundan fazla havalı göstermeye yetmektedir.Bu gömleklerde her renk ve desen modele 129 TL ve üzeri fiyatla ile sahip olabilirsiniz.
4-Meg Gül Nakışlı Jean Gömlek Modelleri : Gömleğin omuz detay kısmına doğru işlemiş nakış gül modellerinde ,gömleğin alt kısımlarına  doğru sade kot görsellik  ve normal kesim modelleri ile hemen hemen her kıyafetinize yakışacak bir tarz olduğunu söyleyebiliriz.XS,S,M,L,XL,XXL bedenlere  sahiptir. Üstelik kilo boy ve görselliğiniz ne olursa olsun üzerinizde şık durmasını sağlayan bir kumaş yapısına sahiptir. İçinde hiç olmadığınız kadar rahat ve huzurlu olursunuz.Meg Gül Nakışlı Jean Gömlek Modellerine 129-130 TL fiyat ile nakış detaylı çizgili gömlek modellerine ile sahip olabilirsiniz.
5-Nakış Detaylı Çizgili Gömlek Boyfriend Mavi Jean gömlek modellerinde gömleğin sırt kısmı komple desen çizgiler ile işlenmiştir. Önü sade arkası desenli bu modellerde değişik bir tarz oluşturacak ve çevrenizdekilerin bu gömlek üzerinde etkilerini arttıracak hatta özendireceksiniz.Yaka kısmı kaba olmayan ve ince kesim duruşu ile üzerinizde sanki gömlek değilde bir bluz havasını yaratan bu rahat modelleri 129 TL ve üzeri fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Beyaz renk modelleri fazlası ile tercih edilmektedir. Her renk ve bedene sahip olan Boyfriend gömlek modellerinde sokak modasına uygun stillerde yürüyecek bu yıla damganızı vuracaksınız. Sizlere Mavi Jean Bayan Gömlek Modelleri hakkında en çok tutulan ve sevilen gömlek modellerinden bahsettik. En güzel giyimleriniz böyle şık olsun.

Yılbaşı Gecesi Nasıl Eğlenilir Tüyoları

Previous article

Yumurtalı Patates

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

More in Moda