Makyaj

2018 MAKYAJ MODASI

0

Yaz yaklaşırken kışın verdiği uyuşukluğu üstümüzden atıp cıvıl cıvıl günlere hazırlanmaya başladık.  Toprak tonlarının tamamen geride kaldığı, doğadan ilham almış rengârenk, ışıl ışıl bir makyaj yılı bizleri bekliyor. Özel günler ve günlük tarzınız için uygulayabileceğiniz 2018 makyaj modası ve son trendleri sizler için derledik.

Bebek Gibi Canlı

Geçen senenin en çok sevilen makyaj trendi olan” yok gibi makyaj “ bu sezon da en sevilen olmaya devam edeceğe benziyor. Kontür uygulamalarının yerini aydınlatıcıların aldığı bu makyajuygulamasında yüz hatlarınızı ön plana çıkararak daha dolgun bir yüz görünüme kavuşmanız mümkün.

Kırmızı Dudaklar

Yıllar geçse de kırmızı rujun modası hiç geçmiyor. Cazibe kavramıyla hayatımıza giren kırmızı ruj gündüz ve gece makyajımızın olmazsa olmazı. Gündüz, no make up makyaj uygulaması ile birleştirebileceğiniz kırmızı rujunuzu, gece ise buğulu bir kedi gözü makyajı ile tamamlayarak göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Özellikle bu sezon kırmızı ve turuncu tonlarını ifade eden “Rorange” rengi rujlar yeni gözdeniz olmaya aday.

Kedi Gözü Makyajı

Gözlere derinlik kazandıran ve bakışlara çekicilik katan kedi gözü makyajı, göz makyajının en sevileni. Uzun eyeliner uygulamalarıyla moda defilelerinde karşımıza çıkan bu trend, cool ve özgürlükçü bir stili ortaya koyuyor.

Renk Paleti Misali

Gözlerinize derinlik katacak olan uygulamada aynı rengin farklı tonlarını uygularken, zıt renklerle canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Örneğin yeşil ve pembe ya da mor ve turuncu gibi zıt renklerle bakışları üzerinize çekeceksiniz. Koyu gölgeli göz makyajı da bu sezon favorilerimiz arasında

Metalik Makyaj

Geçtiğimiz sezon kahve, altın ve gümüş renklerinde ortaya çıkan metalik yansımalar, bu sezon canlı renklerle artarak hayatımıza giriyor. Parıl parıl bir görünüme günlük metalik makyaj ile yer vermeye hazır olun.

Mat Dudaklarla Vedalaşıyoruz

İki sezondur çok sevilen mat ruj modası bu sezon yerini yavaş yavaş ıslak görünümlü rujlara bırakıyor. Parlatıcıların renkli ve ıslak dünyası yeniden dudaklarınızı bekliyor.

Işıltı Daha Çok Işıltı

Kıyafetlerdeki ışıltılı taş modası artık yüzümüze yansımaya başladı. Gold rengin ve simli uygulamaların bu sezon göz makyajında çokça görüleceğini modacıların ve makyaj artistlerinin defilelerdeki seçimlerinden anlayabiliyoruz.

Kirpikler

Yoğun ve uzun görünümlü kirpiklerin çok moda olduğu bu sezonda takma ve ipek kirpik uygulamaları çok konuşulacağa benziyor. . Bu birbirinden güzel 2018 makyaj modası rehberinden yararlanarak bu bahar başka bir siz olabilirsiniz.

Yumurtalı Patates

Previous article

En Güzel Sevgililer Günü Kombini Ve Makyajı

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

More in Makyaj